temető nyilvántartás temetőnyilvántartás temetőkataszter temető-kezelő temető adminisztráció temetői térkép készítése temető adminisztrátor temető regiszter sírhely nyilvántartás sírhely adminisztrátor, temető adatbázis, temetői nyilvántartás, temetőkataszter temetők nyilvántartása elhunytak nyilvántartása sírhelyek keresése kataszter sírhely program temető program sírhely szoftver temető térkép sírhely térkép temető térképezés kataszter térkép temető térképezése térkép temető térkép készítése temetői térkép készítés temetők térképezése temető felmérés digitális kataszter elektronikus kataszter számítógépes nyilvántartás számítógépes kataszter temető nyilvántartó rendszer temető feltérképezése temetők feltérképezése temető feltérképezés síremlék nyilvántartás síremlék adminisztrátor, síremlékek keresése síremlék program síremlék szoftver síremlék térkép önkormányzati temető egyházi temető temetkezés városüzemeltető megváltás megváltási díj temetőrendezés temető rendezés temető rendebehozatal temető kimérés fentartási díj hozzájárulási díj önkormányzati fentartás önkormányzati kezelés temetkezési törvény temető önkormányzat evangélikus temető református temető katolikus temető parcella kimérés http://www.web-oldal.hu
Temető Nyilvántartás facebook Temető térkép
Tájékoztató ...ahol használják a programunkat Árak Letöltések Támogatás Kapcsolat és megrendelés

Alábbiakban összeszedtük a leggyakrabban felmerülő igényeket

Több számítógépen történő adminisztráció esetén az Adatszinkronizáló Modul is szükséges!

  Alapszoftver  
Térkép ModulElektronikus nyilvántartó- és sírbolt könyv
  Teljes felmérés  
Nincs semmilyen nyilvántartásunk és a legjobb megoldást szeretnénk választani.
A régi nyilvántartó könyvekben vezetett nyilvántartásunk van és egy elavult térképünk, szeretnénk egy korszerű megoldást és az adatok aktualizálását.
Van egy papírtérképünk, az adatok felvitelét mi is el tudjuk végezni annak érdekében hogy spóroljunk a költségeken.
Kicsi, viszonylag szabályos alaprajzú temetőnk van, a legolcsóbb megoldást szeretnénk választani.
Van egy naprakész nyilvántartásunk és egy nemrég készült térképünk is, amihez egy korszerűbb nyilvántartó rendszert szeretnénk.
A Temető Nyilvántartás alapszoftver egy olyan szoftver, amely minden olyan funkcióval rendelkezik, amire egy temető üzemeltetőnek szüksége lehet. Önmagában is rendelhető, de a modulok csak ennek kiegészítéseként használhatóak. További információért kattintson!
A Térkép Modul a temető térképének megjelenítését teszi lehetővé. A síremlék pontos helyét a térképen is meg lehet tekinteni. A beépített eszközök segítségével a felhasználónak lehetősége van a térkép módosítására is, új síremlékeket, épületeket, növényzetet és egyéb tereptárgyakat lehet rögzíteni vagy törölni.
A nyilvántartó- és sírbolt könyv vezetését törvény írja elő. Ezt a temetések időrendi sorrendjében, a meghatározott adatok rögzítésével kell vezetni elektronikus, vagy hagyományos módon. Az elektronikus változat egyszerűbb és kényelmesebb, de azoknak, akik továbbra is a papír alapú vezetést választják nem feltétlenül muszáj megrendelniük a modult.
Az Elektronikus Nyilvántartó- és Sírbolt könyv önmagában nem használható és funkciójában alapvetően különbözik a Temető Nyilvántartás alapszoftvertól!
Ez a szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:
  • A síremlékeken található adatok: nevek, évszámok rögzítése a Temető Nyilvántartás szoftverben.
  • Nagy felbontású fotó készítése minden egyes síremlékről.
  • Részletes térkép készítése, mely tartalmazza a sírhelyeket deciméteres pontossággal, valamint a jellemzőbb tereptárgyakat. A síremlékeket társítjuk a Temető Nyilvántartás programban az adatlapjukkal.
  • Igény esetén a kiadható sírhelyeket is kimérjük és a térképen megjelenítjük.
Mivel az a programban csak a síremlékeken található adatokat rögzítjük, ezért azokat ki kell egészíteni a meglévő nyilvántartásban található egyéb, a sírhelyre vonatkozó információkkal.
Alapszoftver + Térkép Modul + Nyilvántartó + Teljes felmérés

Ez a legjobb, de legköltségesebb megoldás. A szoftvert a síremlékeken található adatokkal és fotókkal feltöltve a temető digitális térképével együtt adjuk át.
Alapszoftver (+ Nyilvántartó)

Az adatokat a meglévő nyilvántartásokból lehet felvinni, kiegészítve helyszíni pontosítással és fotózással. A nyilvántartó- ill. sírbolt könyvet papír alapon, vagy elektronikusan lehet tovább vezetni.
Alapszoftver + Térkép Modul (+ Nyilvántartó)

Az adatokat a meglévő nyilvántartásokból lehet felvinni, kiegészítve helyszíni pontosítással és fotózással.
A Térkép Modul beépített eszközeivel lehetőség van arra, hogy a felhasználó saját maga is elkészítse, ill. kiegészítse a térképet. Geodéziai eszközök nélkül a térkép értelemszerűen csak hozzávetőleges pontossággú lesz.
A nyilvántartó- ill. sírbolt könyvet papír alapon, vagy elektronikusan lehet tovább vezetni.
Alapszoftver + Térkép Modul (+ Nyilvántartó)

Az adatokat a meglévő nyilvántartásokból lehet felvinni, kiegészítve helyszíni pontosítással és fotózással. Amennyiben a nyilvántartás elektronikus formátumban (táblázat-, vagy adatbázis kezelő programban) áll rendelkezésre, akkor az esetek többségében megoldható ennek migrálása a Temető Nyilvántartás szoftverbe.
Ha a térképezés az utóbbi években történt, akkor a térképet digitális formátumban (.dxf) általában meg lehet szerezni a térkép készítőjétől, amit be kell importálni a Térkép Modulba.
A nyilvántartó- ill. sírbolt könyvet papír alapon, vagy elektronikusan lehet tovább vezetni.
Alapszoftver + Térkép Modul + Nyilvántartó + Teljes felmérés

A szoftvert a síremlékeken található adatokkal és fotókkal feltöltve, a temető digitális térképével együtt adjuk át. A síremlékek egyéb adatait (megváltások, sírgondozó stb.) a meglévő nyilvántartásokból ki kell pótolni.