temető-kezelő szoftver temetőkezelő szoftver temető nyilvántartás temetőnyilvántartás temetőkataszter temető adminisztráció temetői térkép készítése temető adminisztrátor temető regiszter sírhely nyilvántartás sírhely adminisztrátor, temető adatbázis, temetői nyilvántartás, temetőkataszter temetők nyilvántartása elhunytak nyilvántartása sírhelyek keresése kataszter sírhely program temető program sírhely szoftver temető térkép sírhely térkép temető térképezés kataszter térkép temető térképezése térkép temető térkép készítése temetői térkép készítés temetők térképezése temető felmérés digitális kataszter elektronikus kataszter számítógépes nyilvántartás számítógépes kataszter temető nyilvántartó rendszer temető feltérképezése temetők feltérképezése temető feltérképezés síremlék nyilvántartás síremlék adminisztrátor, síremlékek keresése síremlék program síremlék szoftver síremlék térkép önkormányzati temető egyházi temető temetkezés városüzemeltető megváltás megváltási díj temetőrendezés temető rendezés temető rendebehozatal temető kimérés fentartási díj hozzájárulási díj önkormányzati fentartás önkormányzati kezelés temetkezési törvény temető önkormányzat evangélikus temető református temető katolikus temető parcella kimérés kormányhivatal ellenőrzés temetőadatbázis adatbázis temetési nyilvántartás nyilvántartó kormányhivatal ellenőrzés sírhely nyilvántartó sírok nyilvántartása Magyar Falu program pályázat Temető Nyilvántartás facebook Temető térkép

      A Temető Nyilvántartás szoftver a temetők sírhelyeinek nyilvántartására kifejlesztett program, amellyel már számtalan temető kezelését végzik.
      A fejlesztésnél a könnyű kezelhetőségen túl fő szempontnak tekintettük az üzemeltetők számára legfontosabb funkciók beépítését. A szoftver fejlesztését és bővítését 15 éve folyamatosan végezzük, az ügyfeleink visszajelzéseit is figyelembe véve. A lejárt sírhelyek például egy kattintásra kigyűjthetők és alfabetikus listában kinyomtathatók. A többszintű jogosultság alkalmazásával a program eleget tesz az erre vonatkozó jogszabályoknak, ugyanakkor megakadályozza az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést. A Térkép Modul lehetővé teszi a temető térképének interaktív kezelését.

Az alábbi próbaverzió minden kötelezettség nélkül, ingyenesen, regisztráció nélkül letölthető és kipróbálható és 100 sírhely rögzítésére van lehetőség!

Temető Nyilvántartás térkép-modullal valamint elektronikus nyilvántartó- és sírbolt könyvvel

Feltöltött próbaadatokkal és térképpel.

Túl szigorú biztonsági belállítások megakadályozhatják a telepítő futtatását, vagy biztonsági kérdéseket tehetnek fel. A telepítő nem tartalmaz vírust, vagy bármilyen kártevőt!
Fontos! A próbaváltozatot ne töltse fel olyan adatokkal amelyeket később használni szeretne, mert a teljes verzió megvásárlásakor egy másik szoftvert küldünk, ezért a demóban rögzített adatok elvesznek.

A Temető Nyilvántartás szoftver alapváltozata által nyújtott főbb lehetőségek:

Kiegészítő modulok:

A Térkép Modul a Temető Nyilvántartás szoftvernek egy kiegészítő eleme, amelynek megvásárlását akkor javasoljuk, ha a temető üzemeltetőjének rendelkezésére áll a temető térképének digitális változata, vagy a közeljövőben tervezi a feltérképeztetését. A Komplett Csomag megrendelése esetén mi végezzük a térképezést, a szoftvert a térképpel együtt adjuk át, használatra készen.
A Térkép Modul lehetőséget nyújt arra, hogy a sírhely adatlapjáról a térképre (vagy fordítva) ugorva a sírhely pontos helyét megtekinthessük. Az elkészített térképet a felhasználó utólag is tudja módosítani. A beépített eszközök segítségével új síremlékeket, épületeket, növényzetet stb. lehet felvinni, vagy törölni. Lehetőség van továbbá a térképen lévő objektumok elmozdítás, vagy véletlen törlés elleni védelmére is.

További lehetőségek:

*Az adatbázis megvizsgálását követően tudjuk egyértelműen megállapítani, hogy lehetséges-e az adatok kinyerése és ennek mennyi lenne a munkadíja.

A Temető Nyilvántartás Windows operációs rendszeren fut, erőforrás-igénye a temető méretétől is függ, de alapvetően alacsony.