temető-kezelő szoftver temetőkezelő szoftver temető nyilvántartás temetőnyilvántartás temetőkataszter temető adminisztráció temetői térkép készítése temető adminisztrátor temető regiszter sírhely nyilvántartás sírhely adminisztrátor, temető adatbázis, temetői nyilvántartás, temetőkataszter temetők nyilvántartása elhunytak nyilvántartása sírhelyek keresése kataszter sírhely program temető program sírhely szoftver temető térkép sírhely térkép temető térképezés kataszter térkép temető térképezése térkép temető térkép készítése temetői térkép készítés temetők térképezése temető felmérés digitális kataszter elektronikus kataszter számítógépes nyilvántartás számítógépes kataszter temető nyilvántartó rendszer temető feltérképezése temetők feltérképezése temető feltérképezés síremlék nyilvántartás síremlék adminisztrátor, síremlékek keresése síremlék program síremlék szoftver síremlék térkép önkormányzati temető egyházi temető temetkezés városüzemeltető megváltás megváltási díj temetőrendezés temető rendezés temető rendebehozatal temető kimérés fentartási díj hozzájárulási díj önkormányzati fentartás önkormányzati kezelés temetkezési törvény temető önkormányzat evangélikus temető református temető katolikus temető parcella kimérés kormányhivatal ellenőrzés temetőadatbázis adatbázis temetési nyilvántartás nyilvántartó kormányhivatal ellenőrzés sírhely nyilvántartó sírok nyilvántartása Magyar Falu program pályázat Temető Nyilvántartás facebook Temető térkép

A Temető Nyilvántartás® 2.0 szoftver hamarosan elérhető lesz!

Letöltés PDF-ben
Temető Nyilvántartás - Temető-kezelő szoftver
A Temető Nyilvántartás® 2.0 változatát több mint 16 évnyi temető-felmérési tapasztalat, valamint a régi verzióval kapcsolatos javaslatok és visszajelzések alapján fejlesztjük. A szoftver az összes olyan funkcióval rendelkezik, amely szükséges lehet egy temető teljes körű kezeléséhez, de emellett fontos szempontnak tekintjük a könnyű, átlátható használatot. Ennek köszönhetően a használatához nincs szükség komolyabb informatikai tudásra. Az adatok tetszőleges megadásával bármilyen szempont szerint listázhatóak, illetve kereshetőek az elhunytak, vagy síremlékek. Például a lejárt sírhelyek pillanatok alatt kilistázhatóak, de akár a következő évben lejáró sírok is, így a temető üzemeltetője nem esik el az ebből származó bevételtől.

Legfontosabb újdonságok a régi verzióhoz képest:

Legfontosabb jellemzők:
A szoftver együtt kezeli a sírhelyek (és egyéb temetési helyek) valamint a hozzájuk tartozó elhunytak adatait, a sírhelyekhez tartozó fotókkal és az interaktív temető térképpel együtt. A kezelésre jogosult felhasználók egyedi jelszóval és felhasználónként testreszabható jogosultságokkal tudnak belépni. Az adatbiztonság érdekében a szoftver automatikusan biztonsági mentést készít az adatbázisról. Minden adat tetszőlegesen módosítható, ezen felül a felhasználó is tudja fejleszteni a térképet az új sírhelyek és egyéb tereptárgyak felvitelével, vagy szükség esetén törlésével. A keresés lehetővé teszi a sírhelyek (és temetési helyek), valamint az elhunytak adatainak listázását, valamint az adatok exportálását. A keresést akár a sírhelypozíció alapján is el lehet végezni. Mivel bármely adattípusra lehet keresni, ezért részleges adatok alapján is könnyen megtalálhatóak az elhunytak, több találat esetén pedig újabb adatok beírásával tovább lehet szűkíteni a találatok számát, így akár nagy temetőkben is pillanatok alatt megtalálható a keresett sírhely vagy elhunyt. A szoftverbe az adatok tömeges, gyors felvitelét segítő billentyűkombinációkat építettünk be.

Sírhelyek, temetési helyek rögzíthető adatai:

Elhunytak rögzíthető adatai:

Térkép
A térkép interaktív módon kezelhető, vagyis az egyes sírhelyek adatlapjai a térképen megjeleníthetőek, illetve a térképről is indíthatunk keresést.

A szoftver a fentieken kívül még rengeteg funkcióval rendelkezik.

Az alábbi fotók szemléltetik, hogy a térképen külön rétegként megjelenített ortofotó részletei mekkora segítséget nyújtanak a síremlékek egyértelmű beazonosításában.

Temető ortofotó szemléltetés